Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
İstanbul'daki salgın hastanelerinin yapımına başlandı
07 Nisan 2020 / 17:25
İstanbul'daki salgın hastanelerinin yapımına başlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı, 1000 yataklı hastanelerin yapılacağı Atatürk Havalimanı ile Sancaktepe'de çalışmalar başladı. İstanbul Havalimanı'nın açılmasının ardından Atatürk Havalimanı uçuşlara kapatılmıştı. Sancaktepe'deki salgın hastanesin

Koronavirüs vakalarının görülmesinin ardından salgınla mücadele kapsamında yetkililer, önlemler almaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nden video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısının ardından, salgınla mücadele için açıklamalarda bulundu.
 

İSTANBUL'DA İKİ YENİ SALGIN HASTANE

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun bir çalışmayla Yeşilköy Atatürk Havalimanı alanında 1000 yataklı bir hastanenin plan-proje çalışmasının şu anda hızla devam ettiğini, aynı şekilde Sancaktepe’de de yine 1000 yataklı bir hastane yaptıklarını belirterek, "Bunları süratle, şöyle 45 gün içerisinde bitireceğiz ve buraları da tamamıyla insanımızın, halkımızın hizmetine sunacağız." dedi.

Sancaktepe'deki ve Atatürk Havlaimanı'ndaki hastanenin yapımı başlarken, alanda iş makineleri ve kamyonlar çalışmaları devam ediyor.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

İstanbul Havalimanı'nın açılmasının ardından uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı havadan görüntülendi. Toplam 11 milyon 650 bin metrekare alana sahip olan Atatürk Havalimanı'na 1000 yataklı koronavirüs hastanesi inşası için çalışmalar sürüyor.

 
Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber