Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Işid'e Katılan Oğlunun Dönmesi İçin Oturma Eylemi Başlattı
12 Mayıs 2015 / 12:46
Işid'e Katılan Oğlunun Dönmesi İçin Oturma Eylemi Başlattı
Adana'dan Suriye'ye giden İmam Hatip Lisesi mezunu 21 yaşındaki Abdullah Safi'nin, terör örgütü IŞİD'e katıldığı iddia edildi.

Adana'dan Suriye'ye giden İmam Hatip Lisesi mezunu 21 yaşındaki Abdullah Safi'nin, terör örgütü IŞİD'e katıldığı iddia edildi. Ailesi, Abdullah Safi'nin dönmesi için, parkta oturma eylemi başlattı.

5 ay önce evini terk eden Abdullah Safi, ailesini arayıp Suriye'ye geçtiğini ve IŞİDsaflarında savaşmaya başladığını söyledi. Ailesinin tüm ikna çabalarına rağmen Safi, vedalaşarak telefonu kapattı. Oğluna bir türlü ulaşamayan 10 çocuk babası 53 yaşındaki Ahmet Safi, 7 çocuğunu yanına alarak Seyhan Belediyesi yakınındaki bir parkta oturma eylemi başlattı. Oğlunun kaybolduktan sonra kendilerini telefonla arayıp, Suriye'ye IŞİDsaflarında savaşmaya gittiğini söylediğini belirten Ahmet Safi, "Oğlumun imam olmasını çok istemiştim. Bu yönde de teşvik ettim. İmam Hatip Lisesi'ne gönderdim. Ama o kaçıpSuriye'ye gidip IŞİD'e katıldı. Oğlumun bulunup evine getirilmesini istiyorum. Eşim oğlum gittiğinden beri sinir krizi geçiriyor. Biri engelli 10 çocuk babasıyım. Annesi engelli kızımıza bakamıyor. Gerek Türkiye'deki yetkililerden, gerekse IŞİD yetkililerinden yardım bekliyorum. Biz Müslüman bir aileyiz. Oğlumu bıraksınlar evine dönsün" diye konuştu. 

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber