Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
İşçilere
06 Mart 2014 / 08:19
İşçilere "15 TL" zam
Tüm işçilerin yevmiyesine net olarak 15 TL zam yapıldı.

Ceyhan Belediyesi ile Belediye-İş arasında yeni iyileştirme sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre tüm işçilerin yevmiyesine net olarak 15 TL zam yapıldı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün makamında gerçekleşen sözleşme neticesinde 1 Mart 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Ceyhan Belediyesi’nde çalışan 132 işçinin yevmiyelerine 15 TL net zam yapıldı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, imzalanan yeni sözleşme ile enflasyon karşısında işçileri ezdirmemeyi amaçladıklarını ifade etti. Sözlü, “Devam eden bir sözleşmemiz zaten vardı. Ancak Türkiye’de resmi olarak açıklanan enflasyon rakamlarının gerçekçi olmadığını düşünüyorum. Benim bakış açıma göre “hizmette dava arkadaşlarım” olan işçi kardeşlerimin enflasyon karşısındaki kayıplarını önlemek adına yevmiyelerine bir iyileştirme yaptık. Onların enflasyon karşısında ezilmelerine müsaade edemezdik. Başarımızın arkasındaki temel güçlerden biri olan işçi kardeşlerime bu zammın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Helal hoş olsun” dedi.
Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Zeki Eker ise her zaman emeğin ve emekçinin yanında yer alan Başkan Sözlü’ye teşekkür ettiğini ifade ederek, “Türkiye’deki ekonomik şartlar göz önüne alındığında işçilerimizin yevmiyelerine verilen bu zam memnuniyet vericidir. Tüm sen 

Bu haber toplam 1,012 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Ekonomi  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber