Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
İran'lı tırnakçı
09 Temmuz 2014 / 18:07
İran'lı tırnakçı
Adana’da alışveriş yapmak için girdiği 2 markette kasiyeri ‘tırnakçılık yöntemi’ ile dolandıran İranlı şüpheli, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Baraj Yolu Caddesi üzerinde bir süper markete giren İran uyruklu Ferhat Taherian (40) bir iki yiyecek alarak kasaya geldi. Taherian, kasiyere 200 lira verip parasının üstünü aldı. Ancak verilen paranın bir bölümüne ‘tırnakçılık yöntemi’ olarak bilinen el çabukluğu ile cebine koyarak, kasiyere para üstünün eksik olduğunu söyledi. Kasiyerin ödeme yapmasının ardından aynı cadde üzerindeki bir başka süper markete gitti. Ferhat Taherian aynı yöntemle buradaki kasiyeri de dolandırdı. Gün sonunda kasada açık veren kasiyerlerin dolandırıldığını fark etmesi üzerine olayla ilgili polis çalışma başlattı.
Kasiyerlerin şikayetçi olması üzerine market ve çevredeki iş yerlerinden güvenlik kamerası kaydı toplayan polis, şüphelinin aynı suçtan çok sayıda kaydı bulunan Ferhat Taherian olduğunu tespit etti. Polis, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Ferhat Taherian'ı yakalayarak Adana'ya getirdi. 9 ayrı suçtan aranan İranlı şüpheli ifadesinin alınması ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber