Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'In The Fade' Adana Film Festivali'nde
30 Ağustos 2017 / 23:57
'In The Fade' Adana Film Festivali'nde
Almanya'nın Oscar adayı "In The Fade"in Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali'nde gerçekleştirilecek.

Almanya'da yaşayan ünlü Türk yönetmen Fatih Akın'ın yönettiği, ünlü oyuncu Diane Kruger'e, geçtiğimiz mayıs ayında yapılan Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü getiren, Almanya'nın Oscar adayı "In The Fade"in Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali'nde gerçekleştirilecek.

Bu yıl 24'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Adana Film Festivali, yeni ve zengin içeriğiyle, sinema sanatına katkı sağlamak üzere, 25 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde hayata geçirilecek. 5 ana kategoride Altın Koza Ödülleri'nin dağıtılacağı festivalin içeriği her geçen gün zenginleşiyor. Almanya'da yaşayan ünlü Türk yönetmen Fatih Akın'ın yönettiği, ünlü oyuncu Diane Kruger'e en iyi kadın oyuncu ödülünü getiren, Almanya'nın Oscar adayı; "In The Fade"in Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali'nde gerçekleştirilecek.

Uluslararası başarılara imza atan ve sinema sanatına yönetmen-senaryo yazarı olarak emek veren Almanya vatandaşı Türk asıllı yönetmen Fatih Akın, 58. Cannes Film Festivali'nde, Emir Kusturica'nın başkanlığını yaptığı jüride yer alarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Altın Ayı ödülünü kazanan Duvara Karşı filmiyle de uluslararası alanda büyük sükse yapan Fatih Akın'ın; "In The Fade" filminin Türkiye prömiyerinin Adana Film Festivali'nde yapılacak olması, öncülüğünü Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 24. Uluslararası Adana Film Festivali'nin, uluslararası alanda daha fazla yankı bulmasını sağlayacak.

Bu haber toplam 1,053 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber