Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
İlk nikahını kıydı
26 Nisan 2014 / 13:40
İlk nikahını kıydı
Ukraynalı gelin “Eveeet” deyince…

“ELİMİZ UĞURLUDUR BİZİM”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, törene “Medeni Kanun” diye başladı, “Evlilikte saygı çok önemlidir” diye devam etti, “Elimiz uğurludur ” derken sordu geline, yabancı gelin Lilia da hayatının kararını Türkçe bağırarak verdi: Evet, Evet, Eveeeeet…

“KİM EVLENDİYSE MUTLU OLDU”

Başkanlık mazbatasını aldıktan sonra ilk yarı yabancı nikâhını Adana Öğretmenevi’nde kıyan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Tuğberk Metin-Lilliia Moliarenko çiftine bazı mesajlar vererek tavsiyelerde bulundu.  Hangi işyerinin açılışını yaptıysa ayakta kaldığını, kimin nişanında yüzük taktıysa evlilikle sonuçlandığına dikkat çeken Çetin, “Kimin yüzüğünü taktıysam evlenmiş ve mutlu bir evlilik hayatı olmuştur. Size de mutluluklar diliyorum” dedi.

“SEVGİ ŞART, SAYGISIZ OLMAZ”

Nikâhtan önce Ukraynalı gelin Lillia Maliarenko’ya, “Uzak ve güzel bir ülkden buralara kadar evlenmek için geldiniz. Evlilikte sevgi şarttır ama saygı da çok önemlidir” diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in sözleri Rusça ve Ukrayna dillerine çevrildi. Medeni Kanun’un yeniliklerinden söz eden Çetin, “Saygı, sevgi, mutluluk” deyip geline sordu. Gelin Lilliia da eşi Tuğberk Metin’e dönerek Türkçe “Evet, evet, eveeeet” diye bağırdı.

CÜZDANI KAPTI, AYAĞINA BASTI

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, evlilik cüzdanını dış ticaret işi yapan damat Tuğberk Metin ve Lillia Moliarenko çiftine birlikte verdi. Ancak Ukraynalı gelin Lilliia, başkanın uzattığı evlilik cüzdanını kaparak havaya kaldırdı ve Ukraynaca konuşarak sevinç çığlıkları atmaya başladı. Çok mutlu olduğu gözlenen yabancı gelinin, Türk adetlerini öğrendiği, ayağına basılan damat Tuğberk Metin’in acıyla bağırmasından anlaşıldı. 

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber