Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
İki Okul Birleşti
27 Mayıs 2016 / 09:48
İki Okul Birleşti
Türkiye'de eğitim sektörünün 5 yılda 5 kat gelişeceğini anlatan Ümit Kalko "Türkiye genelindeki yatırımlarımıza bir yenisini daha ekleyerek Adana'daki Özel Çukurova Bilfen Okulları'nı devraldık.

Türkiye'de eğitim sektörünün 5 yılda 5 kat gelişeceğini anlatan Ümit Kalko " Türkiye genelindeki yatırımlarımıza bir yenisini daha ekleyerek  Adana'daki Özel  Çukurova Bilfen Okulları'nı devraldık.  Çukurova Bilfen Okulları, köklü geçmişi, akademik kadrosu ve başarılarıyla başta  Adana'nın ve tüm havzanın en önemli ve büyük okulları arasında yer almaktadır" dedi.

Dershanecilik ve meslek kurslarıyla sektöre girdiğini ve Mektebim Okulları'nı 2012 yılında kurduğunu belirten Kalko, şöyle konuştu: 

"Bir 'Mektebim Anayasası' oluşturduk. Mektebim Anayasası önemli maddelerden oluşmaktadır. Adımızı  Atatürk'ün kurduğu Millet Mekteplerinden alıyoruz. Köklü bir eğitim kurumu oluşturmak istiyorsanız bir hikayeniz olmalı. Bu anayasaya göre toplumun her kesimine eşit mesafede duracağız. Okul kurucusu olduğumuz müddetçe, eğitim sektörü dışında hiçbir alanda yatırım yapmayacağız. Eğitimden kazandığımızı, eğitime yatıracağız ve ismimizin nereden geldiğini unutmayacağız."

Ümit Kalko, 35 kampüs ve 103 okulda 20 bin öğrenciye eğitim hizmeti verdiklerini belirterek "Önümüzdeki 5 yıl içinde 100 kampüse ulaşmak ve bu süreci Mektebim Üniversitesi ile taçlandırmak,  Londra'dan başlayarak da bir Türk eğitim markasının bayrağını yurt dışında dalgalandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Basın toplantısının ardından  Adana Mektebim Kampüsü ve Mektebim  ÇukurovaBilfen Kampüsü öğretmen, öğrenci ve velilerinin katıldığı 'Yaza Merhaba' etkinliği düzenlendi. Etkinlikte sahne alan ünlü grup Gripin'e yaklaşık 3 bin kişi izledi.

Bu haber toplam 1,582 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber