Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
İki çocuk annesi kayıp
01 Nisan 2016 / 13:51
İki çocuk annesi kayıp
Yüzde 50 engelli olan iki çocuk annesinden 19 gündür haber alınamıyor.

Adana'da babası cinayet işleyip cezaevine girince, dayılarının yanında kalırken yediği dayaktan dolayı yüzde 50 engelli olan ve bir süre sonra evlenen iki çocuk annesinden 19 gündür haber alınamıyor.


Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Meydan Mahallesi'nde meydana geldi.
 
İddiaya göre kahvecilik yapan Cafer Çelik kahvehanede küfür nedeniyle tartıştığı iki kişiyi tabanca ile vurarak öldürdü. Cinayetin ardından yargılanan Çelik cezaevine girdi. Çelik'in eşi Hanım Yeşil ile 3 çocuğu ise perişan oldu. Hanım Yeşil 3 çocuğuyla birlikte ağabeylerinin yanına yerleşti. Bu arada, Hanım Yeşil eşiyle de boşandı. Ancak Hanım Yeşil'in ağabeyleri çocuklarına şiddet uygulamaya başladı. Selime Çelik (27) yediği dayaklar nedeniyle 15 yaşında yüzde 50 zihinsel engelli oldu. Selime Çelik bir süre tedavi gördü ancak engelli olmaktan kurtulamadı. Selime Çelik, bir süre sonra da gönlünü Veli Yaman ile evlenmek istedi. Ailesi, genç kadın engelli olduğu için evlenmesini istemedi ancak Selime Çelik çok isteyince aile karşı duramadı. Çelik, Yaman ile dini nikahlı olarak evlendi. Bu evlilikten biri kız iki çocukları oldu. Ancak yaklaşık 3 ay önce kavgaya karışarak bir kişiyi yaralayan Veli Yaman 11 ay hapis cezası alarak cezaevine girdi. Kocası cezaevine girince genç kadın iki çocuğunu Mersin'de görümcelerine bırakarak 14 Mart 2016 tarihinde kayıplara karıştı. Koca, eşinin kaybolduğunu öğrenince cezaevinden izinli olarak çıkıp çocuklarını ablasından alıp sevgi evlerine vermek zorunda kaldı. Genç kadının ailesi ise şimdi her yerde onu arıyor.

Kız kardeşiyle en son telefonda konuştuğunu söyleyen abla Çiğdem Erdemir, “Benim kız kardeşim zihinsel engelli. Bizim rızamız olmadan evlendi. Kimseyi dinlemedi. Uzun süre bizle görüşmedi. Kardeşim 14 Mart’ta çocuklarını görümcesine bırakarak beni aradı ve ‘Abla ben gidiyorum’ dedi. Daha kendisinden haber alamadık. Eşi Veli cezaevinden çıkmış çocuklarını kız kardeşinden almış. Kendisini aradım Selime’nin nerede olduğunu o da bilmiyor. Kardeşimin hayatından endişeliyim. Ne olur kardeşimi bana bulun” diyerek yardım istedi.
Bu haber toplam 2,368 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber