Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 İki arkadaşın sır intiharı
17 Ağustos 2019 / 14:39
İki arkadaşın sır intiharı
Adana'nın Pozantı ilçesinde iki arkadaş birer gün arayla pompalı tüfekle intihar etti

Adana'nın Pozantı ilçesinde iki arkadaş birer gün arayla intihar etti. İntihar eden gencin sosyal medyadan, kendisinden bir gün sonra intihar eden arkadaşıyla ilgili paylaşımı dikkat çekti.


Edinilen bilgiye göre, dün Zafer Mahallesi Yakut Sokak'ta yol ortasında Özhan Aydın (23) isimli genç, kafasına pompalı tüfekle ateş ederek intihar etti. Görgü şahitlerinin olay yerine çağırdığı sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin cenazesi polisin incelemesinin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bugün otopsinin ardından Özhan Aydın'ın cenazesi morgdan alınarak cenaze toprağa verildi. 

Bugün de Aydın'ın uzaktan akrabası ve arkadaşı olan Emre Yalçın (30) da, Eskikonacık Mahallesi'ndeki evlerinde pompalı tüfekle intihar etti. Arkadaşı gibi başına ateş ettiği belirlenen Emre Yalçın'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Bu arada yapılan araştırmada Özhan Aydın'ın sosyal medya hesabından dün intihar ettiği sokağın ve mahallenin adresini paylaştığı görüldü. Ayrıca Aydın'ın yine sosyal medya hesabında bugün evinde intihar etmiş halde bulunan Emre Yalçın ile de ilgili "Gerçek Özhan Aydın'ım Emre Yalçın farklı değil" paylaşımı yaptığı görüldü. 

Bu paylaşımının ardından polis yaşanan intiharları detaylı şekilde incelemeye aldı. Polis ve savcılık arkadaş grubu arasında başka intiharlar olabileceği üzerinde duruyor.
Bu haber toplam 1,777 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber