Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hollandalı Turist Mersin'de Kayboldu
31 Temmuz 2017 / 08:40
Hollandalı Turist Mersin'de Kayboldu
22 yaşındaki Joey Hoffman, gezmek için geldiği Mersin'in Silifke İlçesi'nde kayboldu.

8 Temmuz'dan bu yana haber alınamayan Hoffman'ı arama çalışmalarına katılmak üzere kardeşi ve 2 arkadaşı  Türkiye'ye geldi.

Joey Hoffman, temmuz ayı başında 2 arkadaşı ile birlikte gezmek için  Türkiye'ye geldi. Kiraladıkları araçla  Adana ve  Mersin'i gezen Joey Hoffman, 8 Temmuz'da kayboldu. Beraber geldiği arkadaşları, tüm aramalara rağmen Hoffman'a ulaşamayınca durumu  Hollanda'daki ailesine haber verdi.  Polis de kayıp turisti bulmak için harekete geçerken, kardeşi Robin Hoffman ve arkadaşları Angelo Durei ile Jaimy Gewald  Adana'ya geldi.

Burada polise başvuruda bulunan Robin Hoffman, kardeşinin bulunması için kayıp ilanları bastırarak  Adana ve  Mersin'de dağıttı. Robin Hoffman ağabeyinden en son 8 Temmuz'da haber aldıklarını belirterek, "Önce  Hollanda'da polise başvurduk. Daha sonra 2 arkadaşımla birlikte  Türkiye'ye gelerek burada da polise başvurduk. Şu ana kadar herhangi bir haber alamadık bir ipucu da bulamadık. Ağabeyim bulunana kadar, bir haber alınana kadar  Türkiye'de kalacağız" dedi. Hoffman'ın bulunması için  Adana ve  Mersin polisinin başlattığı çalışmalar devam ediyor. 

Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber