Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz
31 Mart 2014 / 17:44
Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz
Vatandaşlarımız bize hizmete devam edin mesajını vermiştir. Bize oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların hizmetten ve istikrardan yana oy kullandıklarını belirterek, "Vatandaşlarımız bize hizmete devam edin mesajını vermiştir. Bize oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Bundan sonra sorumluluğunun daha da arttığını belirten Çelikcan, "Öncelikli olarak yapılan seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi bizleri mutlu etmiştir. Yüreğirli vatandaşlarımız devam eden projelerin bitirilmesi ve yeni projelerimizi hayata geçirmek bizi bir kez daha bu göreve uygun görmüşlerdir. Bu bizim için gurur vericidir. 5 yıl boyunca edindiğim tecrübenin avantajını ak belediyecilik anlayışıyla birleştirerek Yüreğir'e çok daha büyük hizmetler getirmek için elimden gelen bütün çabayı göstereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.
Geride kalan 5 yılda siyasi kimliğini bir kenara bırakarak her bölgeye eşit hizmet götürdüğünü belirten Çelikcan şunları kaydetti:
"Bundan sonra da parti rozetimi bir kenara koyup bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Yüreğirli vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışacağım. Önümüzdeki 5 yılda Adana'ya hizmet etmek için seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bütün temennim Adanalı vatandaşlarımıza birlik beraberlik içersinde hizmet ederiz. Adana yıllardan bu yana süren kısır çekişmelerden hep zarar görmüştür."

Bu haber toplam 323 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber