Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
“Hızımıza kimse yetişemez”
15 Nisan 2014 / 11:08
“Hızımıza kimse yetişemez”
Hüseyin Sözlü ve Bilal Uludağ, Meyrem Ana Çiftliği’nde motosiklete binerek verdikleri pozda “Hızımıza kimse yetişemez” mesajı verdiler.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ hafta sonu Kozan Yolu üzeri Mustafalar köyü çıkışındaki Meyrem Ana Çiftliği’nde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

 

MOTOSİKLET ÜZERİNDE POZ VERDİLER

 

Sözlü ve Uludağ toplantının bir bölümünde Meyrem Ana Çiftliği içerisinde bulunan bir motosiklete binip fotoğraf çekilerek birliktelik ve “Hızımıza kimse yetişemez” mesajı verdiler. Sözlü ve Uludağ’ın motosiklet üzerinde fotoğraf çekilmeleri çevredeki insanlar tarafından da beğeniyle karşılandı ve alkış topladı.

 

“SARIÇAM ADANA’NIN GELECEĞE BAKAN YÜZÜ”

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adana’nın geleceğe bakan yüzü” dediği Sarıçam’da Başkan Uludağ’ın her projesini kendi projesiymiş gibi benimseyeceğini söyledi. Başkan Sözlü, “30 Mart öncesi Sarıçam’da yaptığımız mitinglerde de hep dile getirdim. Bilal Uludağ’ın ayakları yere basan, gerçekçi projelerinin Büyükşehir’de benim de projelerim olacağını ifade ettim. Bunu bugün de tekrarlıyorum. Bilal Uludağ’ı yalnız bırakmayacağız. Onun en büyük destekçisi benim. İnşallah birlikte Sarıçamlıya güzel, yaşanılabilir bir gelecek bırakacağız” dedi.

“SÖZLÜ BAŞKAN’IM BÜYÜKŞEHİR’DE, BEN SARIÇAM’DA”

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, Büyükşehir’de Başkan Sözlü ile uyumlu çalışacakları bir dönem geçireceklerini ifade etti. Başkan Uludağ, “Sözlü Başkan’ım Büyükşehir’de, ben Sarıçam’da partili partisiz tüm halkımızın belediye başkanı olacağız. Bizim hizmet anlayışımızda hizmet götürdüğümüz halkımızın Adanalı olması, Sarıçamlı olması yeterli olacaktır. Bizler belediyecilik anlayışımızda adaletin ve eşitliğin temsilcileri olacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 433 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber