Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hırsızlar Yakalanınca
13 Ekim 2015 / 14:09
Hırsızlar Yakalanınca "Biz Hemşireyiz" Dedi
Adana'da hastanede hastaların para ve cep telefonlarını çalan ve yakalanın hırsızlar "Biz hemşireyiz!" diyerek yırtmaya çalıştı ama kurtulamadı.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde hastanede, hastaların para ve cep telefonlarını çalan ve yakalanınca "Biz hemşireyiz!" diyerek kendilerini savunan hırsızlar adliyeye sevk edildi.

HASTANEYİ SİLİP SÜPÜRDÜLER

İddiaya göre M.K. (17), Eren D. (21), Hüseyin Y. (19), Adana Devlet Hastanesi'ne girerek nöroloji servisinde yatan Gülender Doğru'nun, dahiliye servisinde yatan İklime Büyükgök'ün cep telefonunu ve 10 lirasını, yine dahiliye bölümünde yatan SelmaTaşdöğen'in 55 lirasını çaldılar.

"BİZ HEMŞİREYİZ"

Zanlılar, yaptıkları bu hırsızlıklarla yetinmeyerek bu kez hastanenin genel cerrahi bölümüne geçip uyuyan Hanım Turgut'un çantasını karıştırmaya başladı. Bu sırada Turgut uyanarak "Siz kimsiniz?" diye sordu. Hırsızlar "Biz hemşireyiz!" diyerek odadan uzaklaştığı sırada hasta "hırsız var!" diye bağırdı.

POLİSE TESLİM ETTİLER

Hastanın bağırmasıyla özel güvenlik harekete geçerek kaçmaya çalışan zanlıları yakalayıp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıları emniyete götürerek sorguya aldı. Yapılan üst aramasında çıkan cep telefonları ve paralar hastalara geri verildi. Zanlılar ise ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 415 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber