Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Herşey Adana için!
26 Mayıs 2015 / 08:49
Herşey Adana için!
Akamder’in yeni modernize edilmiş bina açılışını yapan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan önemli mesajlar verdi…

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) binalarının modernizasyonlarını gerçekleştirdi ve tefrişatlarını tamamlayarak hizmete açtı. Açılışa Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Gürsesli, Ayamder Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, AKAMDER yöneticileri ve üyeleriyle birlikte iş dünyasından önde gelen iş adamları, siyasetçiler katıldı.

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) binasındaki yeni tefriş ve modernizasyonlarını tamamlayarak hizmete açıldı. Açılışı gerçekleştiren Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan “ AKAMDER i yakından takip ettiklerini vurgulayarak başarılarını kutladı. Binanın yeni haliyle daha modern Adana ya yakışır bir hale geldiğini belirterek, aynı zamanda Kamuda birlikte çalıştıklarının altını çizerek Kamuya daha yararlı olmak için birlikte yol alındığını” ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan açılışın ardında müteahhitlerle yaptığı toplantıda müteahhitlerin sorunlarını dinleyerek kendileriyle alakalı konularda yardımcı olunacağını sözlerine ekledi.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Adana da müteahhitlerle ilgili yargıya taşınan problemlerde oluşturulan bilirkişi komisyonlarında mutlak surette STK olarak bulunmalarının şart olduğunu”  belirtti. Bu öneriye sıcak bakan ve onaylayan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan gereğinin yapılacağını ve toplantıda STK olarak müteahhitlerin AKAMDER çatısı altında önemli bir işlevi yerine getirdiğini vurguladı. İhtiyacımız olan birlik ve beraberliğin ülkemizin sağlıklı ilerlemesi açısından önemine dikkat çekti.

Konukların sohbet ve istişare görüşmelerinin ardından kapanış konuşmasını yapan AKAMDER genel sekreteri Sayım Azmaz” AKAMDER olarak kısa zamanda çok önemli işlere imza attıklarını Kentsel Dönüşüm belgesi, ISO 9001 Başarı kalite belgesi, Müteahhitlik Okulu ve Sosyal sorumluluk içerisinde ihtiyaç sahiplerine yaptıkları etkinlikler yardımlar üyelerinin ve kentin yapılaşmasındaki üzerlerine düşen her görevi yaptıklarını” belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber