Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Herkes iyileşti sanmıştı! Gerçek ortaya çıktı
05 Eylül 2018 / 11:13
Herkes iyileşti sanmıştı! Gerçek ortaya çıktı
Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndüğü hatta Bodrum'da görüldüğü yönündeki iddialar asılsız çıktı. Bodrum'da görüntülenen kişinin Işık'ın sanatçıya çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı.

ürk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Kenan Işık 4 yıl önce gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek komaya girmişti. Komada uzun süre yaşam mücadelesi veren Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndüğü iddia edildi. Hatta bazı görgü tanıkları Bodrum'da bir yazlıkta ünlü sanatçıyı balkonda otururken gördüklerini bile ifade ettiler. Ancak Bodrum'da görünen kişinin Işık'ın kendisine çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı.

SAĞLIK DURUMUNDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK

 

Ünlü sanatçının durumunda bir değişiklik olmadığı öğrenildi. Bodrum'da Kenan Işık sanılan kişinin ise ünlü sanatçıya çok benzeyen kardeşi olduğu ortaya çıktı.

GÖRENLER KENAN IŞIK ZANNEDİYOR

Zaman zaman Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Memet Cengiz Işık'ı görenler, ünlü sanatçının iyileştiğini düşünüp sosyal medyadan asılsız haberler yayılmasına neden oluyor.

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber