Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 'Herkes Bu Pazarda' projesi tanıtıldı
07 Mart 2018 / 20:09
'Herkes Bu Pazarda' projesi tanıtıldı
\"Herkes Bu Pazarda\" projesinin tanıtım toplantısı Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Adana Ticaret Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan "Herkes Bu Pazarda" projesinin tanıtım toplantısı Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi. 
Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’in proje tanıtım sunumunun ardından Vali Mahmut Demirtaş kısa bir değerlendirme yaptı.


Tekstil, gıda, mobilya, beyaz eşya, inşaat malzemeleri, eğitim, sağlık, turizm, hediyelik eşya ve yöresel ürünler gibi sektörlerin katılım göstereceği etkinliğin Adana’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Demirtaş, bu tür projelerin "marka şehir" olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana’nın tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağını dile getirdi. 

Adana’nın her türlü potansiyelini harekete geçirerek projeleri hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Demirtaş, çalışmaların kararlılık ve iş birliği içerisinde sürdürüleceğini kaydetti. 

Adana ticaretine hareket getirmek, ekonomiye yön veren kamu, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğini geliştirmek ve piyasanın aktörlerini bir araya getirmek amacıyla 12-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Alanı’nda gerçekleştirilecek olan projenin tanıtım toplantısı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Bu haber toplam 888 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber