Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Her gün bir mahallede iftar
17 Haziran 2016 / 10:03
Her gün bir mahallede iftar
Çukurova Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla sofrasını paylaşıyor.

Her gün bir mahallede bin 500 kişilik iftar yemeğinin verildiği etkinliklere Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katılarak, hem iftarını halkla birlikte açıyor, hem de vatandaşlarla sohbet ediyor. 
Belediye Evleri Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi ve Huzurevleri mahallelerindeki iftarda, binlerce vatandaş bir arada orucunu açtı. Her gün 5 çeşit yemek verilen iftar çadırlarında, birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergileniyor. İftar çadırlarına Çukurovalılar da yoğun ilgi gösteriyor. Çadırlar önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

“BİRLİK VE BERABERLİK AYI”
İftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya gelen Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, iftar çadırlarının zengin-fakir ayırt etmeksizin, insanları bir araya getirdiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı, toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor” dedi.

“SOFRALARIMIZA BEKLİYORUZ”
Ramazan ayının, birlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı ay olduğunu vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi, bu yıl da vatandaşlarımızla aynı sofralarda buluşuyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı huzur içinde geçirmeleri için gerekenleri yerine getirdik. Gıda ve hijyen denetimlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini, sıhhi bir ortamda yapabilmeleri için camilerimizin temizliğini yaptık. Sürekli yaptığımız temizlik hizmetimizi, Ramazan boyunca daha yoğun olarak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın Ramazanının hayırlı olmasını diliyor, birlik ve dayanışma için sofralarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1,005 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber