Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hedef Türkiye Şampiyonluğu
14 Nisan 2015 / 16:05
Hedef Türkiye Şampiyonluğu
Adana Kız Lisesi Hentbol Takımında Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Adana Kız Lisesi Hentbol Takımı, liseler arası Hentbol turnuvasında Adana’yı başarıyla temsil ederek 29 Mayıs – 5 Haziran arasında Antakya’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde oynamaya hak kazandı.

16 takımlı gruplardan 1. olarak önce yarı finallere, 16 takımlı yarı final gruplarından da 1. olarak büyük başarıyla finallerde oynama şansını elde etti.

     Adana Kız Lisesi Okul Müdürü Yıldız Akman öğrencilerinin yakaladığı başarıdan ötürü gurur duyduğunu belirtti. Akman,  Okulumuz Hentbol Takımı öğrencileri başarılarıyla beni ve Adana Kız Lisesi ailesini mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Ziya Coşkun ve antrenörümüz Ali Rıza Yeşil başta olmak üzere formasının hakkını veren sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, finallerde başarılar diliyorum. Hedefimiz Adana’yı en iyi şekilde temsil edip, ilimize Türkiye şampiyonluğu ile dönmek” şeklinde konuştu.

    29 Mayıs – 5 Haziran arasında Antakya’da düzenlenecek olan ve Türkiye’nin en iyi 8 takımının katılacağı finallerde Adana Kız Lisesi kentimizi gururla temsil etmeye hazırlanıyor.

Bu haber toplam 226 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber