Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
HDP'li vekil ÇGC'yi ziyaret etti
29 Haziran 2015 / 16:37
HDP'li vekil ÇGC'yi ziyaret etti
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, İl Başkanı Hüseyin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş, 7 Haziran milletvekili seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdürdüklerini ve bu kapsamda ÇGC’ye geldiklerini bildirdi.
 

Beştaş, seçimlerden başarı ile çıktıklarını ve baraj sorunu bulunmadıklarını alınan sonuçla kanıtladıklarını ifade ederek, “Halkların Demokratik Partisi, Türkiye partisidir. Halkların ilgisi ve katılımıyla partimiz büyümüş ve büyümeye de devam edecektir” dedi.
 

Türkiye’nin umudu olduklarını ve seçimlerde demokrasinin kazandığını belirten Beştaş, ilkeleriyle hareket ettiklerini ve önümüzdeki süreçte de bunu sürdüreceklerini kaydetti.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de Türkiye’nin sorunlarının çözümünün demokrasinin gelişmesiyle mümkün olduğunu, buna katkı sunan her kesimi desteklediklerini vurgulayarak, Milletvekili Beştaş ve HDP il yöneticilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Bu haber toplam 414 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber