Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Hayat Kadınına Gidelim' diye tezgah kurdu
30 Aralık 2020 / 18:18
'Hayat Kadınına Gidelim' diye tezgah kurdu
Adana'da bir şahıs, patronuyla birlikte hayat kadınına gitti. Her şeyi önceden ayarlayan adam; kendisi için eşini, patronu içinse kız kardeşini ayarladı.

16 Mart günü merkez Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde iddiaya göre çiftçilik yapan Rafet D. (62), yanında işçi olarak çalışan Kadir A. (31) ile birlikte çit çekmek için çiftliğe gitti.

'HAYAT KADININA GİDELİM' DİYEREK TEZGAH KURDU

İşlerini tamamladıktan sonra çiftlikten ayrılan Kadir A. Rafet D'ye "Çok yorulduk. Tanıdığım bir kadın var. Ona gidelim" diyerek, hayat kadınına gitme teklifinde bulundu. Kadir A'nın teklifini kabul eden Rafet D. işçisiyle birlikte ayarlanan eve gitti.

KIZ KARDEŞİNİ İŞÇİSİ İLE İLİŞKİYE SOKTU

Kadir A. hayat kadını olarak eşi Betül I. (18) ve üvey kız kardeşi Kader A.'yı (18) çağırdı. Kadınlar gelince Kadir A. eşini alıp başka odaya giderken kız kardeşini de Rafet D. ile başka odaya gönderdi. Rafet D. burada Kader A. ile cinsel ilişkiye girdikten sonra evden ayrıldı.

GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ YAPIP 320 BİN TL ALDILAR

Günler sonra Rafet D'yi telefonla arayan Kadir A. "Elimizde Kader A. ile ilişkiye girdiğin görüntüler var. Eğer bize istediğimiz parayı vermezsen, görüntüyü eşine yollarız" diyerek şantaj yaptı. Bunun üzerine Rafet D., Kadir A. ile beraberindeki Betül I. Vedat G. (28), Mehmet Sait A. (26) ve Kader A'ya toplamda 320 bin lira verdi.

3 MİLYON TL DAHA İSTEYİNCE SOLUĞU KARAKOLDA ALDI

Daha sonra Kadir A. yeniden Rafet D'yi arayarak, "Bize 3 milyon TL ya da tarlanı vereceksin" diyerek şantajda bulundu. Bunun üzerine durumu eşine anlatan Rafet D. 23 Aralık'ta polise giderek şikayetçi oldu.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin adreslerini belirledikten sonra harekete geçti. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, Kadir A. ile Betül I'nın bir kiralık araçla seyir halinde olduğunu tespit etti. Kadir A. ile Betül I. merkez Seyhan ilçesindeki Regülatör Köprü üzerinde polis ekiplerince yakalandı. Polis, diğer şüpheliler Vedat G. ile Mehmet Sait A'yı ise evlerine yapılan baskında gözaltına aldı. Kadir A'nın üvey kız kardeşi olduğu öğrenilen Kader A'yı ise arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

SUÇU BİRBİRLERİNE ATTILAR

Emniyete götürülen şüphelilerin, suçu birbirlerinin üzerine attığı, para almadıklarını öne sürdükleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kadir A. ile Betül I. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Vedat G. ile Mehmet Sait A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Patronuna hayat kadını diye kardeşini pazarlayıp o anları kayda aldı! Sonrası daha ilginç

 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika

Bu haber toplam 2,683 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber