Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hatipoğlu kutlu doğum etkinliğine konuk oldu
18 Nisan 2015 / 17:41
Hatipoğlu kutlu doğum etkinliğine konuk oldu
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri etkinlikleri kapsamında Ceyhan Belediyesi tarafından organize edilen programa Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu.

Kaymakamlık önü Cumhuriyet meydanında düzenlenen programdan önce Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan 1. yılık hizmetlerin değerlendirdiği slayt gösterimi yapıldı.
Slayt sunumundan sonra kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhanlıların istediği şeffaf bir belediyecilik anlayışı yürüttüklerini belirterek, ‘‘Bu güzel günde Ceyhanlıların bu coşkuyla bu alanı doldurmasından çok mutluyum. Bütün hemşerilerimin ve Müslüman aleminin Kutlu Doğum Haftası mübarek olsun’’ dedi.
Sohbetine başlamadan önce Hatipoğlu'na ilçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve eşi Kübra Öztürk tarafından cami desenli bir tablo ile el dokuması namazlık hediye edildi.
Binlerce Ceyhanlının sohbetini dinlemeye geldiği programda Hatipoğlu, Ceyhan’da birçok kez programa katıldığını ve her seferinde daha kalabalık, daha coşkulu karşılandığını söyledi.
4-21 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Ceyhan Belediyesi kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Ceyhan’a gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yaptığı konuşmada, Peygamberimizin hayatını anlattı. Hatipoğlu, ‘‘ Hz. Peygamber kimlerle yola çıktıysa onlarla devam etti. Peygamber efendimiz ilk kadrosu içerisinden kimseyi yarı yolda bırakarak, harcamadı. Hz. Peygamber ilk yola çıktığında Hz. Ebubekir, Hz. Ömer, Hz. Ömer ve Hz. Osman yanındaydı. Nasıl ilk yola çıktığında yanındaysa son nefesinde de Hz. Peygamber’in yanındalardı’’ şeklinde konuştu.
Program sonunda katılımcılar Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Ceyhanlılarla buluşturduğu için teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 225 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber