Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Hatayspor: 1 – Adana Demirspor: 1
18 Şubat 2019 / 15:54
Hatayspor: 1 – Adana Demirspor: 1
Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Hatayspor'a konuk olan Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı.
Hatayspor: 1 – Adana Demirspor: 1 
Spor Toto 1. Lig'in 22. hafta mücadelesinde Hatayspor, Adana Demirspor’u konuk etti. Yağmurlu havada oynanan mücadele Yusuf Abdioğlu'nun iki kaleye de attığı golle mücadele 1-1 sonuçlandı. Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Hatayspor, sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Hatayspor puanını 37'ye, Adana Demirspor ise 31'e yükseltti.
Maçın son dakikalarında ise Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, hakem tarafından tribüne gönderildi. Maçın son dakikalarında ise Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, hakem tarafından tribüne gönderildi. 

Stat: Antakya Atatürk 
Hakemler: Koray Gençerler xx, Ata Yıldırım xx, Gökmen Baltacı xx 

Hatayspor: Akın xx, Soner xx, Kubilay xx, Hamza xx, Selim xx (Korkishko dk. 62 x), Gökhan xx (Karim Samb dk. 90 ?), Mesut xx, Maiga xx, Yusuf xx, Murat xx, Caner xx 
Yedekler: Ömer Alıcı, Yasin Güreler, Mehmet Dingil, Bakary Nimaga, Honore Gomis 
Teknik Direktör: İlhan Palut 

Adana Demirspor: Çağlar xx, Traore xx, Berk xx (Oleksandr dk. 76 x), Pote xx (Anderson dk. 87 ?), Hakan x (Levent dk. 67 x), Kaan xx, Erdal xx, Süleyman xx, Semih xx, Jakub xx, Joher xx 
Yedekler: Kurtuluş, Tayyib, Adil, Batuhan 
Teknik Direktör: Ümit Özat 

Goller: Yusuf Abdioğlu (dk. 72) (Hatayspor), Yusuf Abdioğlu (dk. 78 k.k) (Adana Demirspor) 
Sarı kartlar: Maiga, Mesut, Kubilay (Hatayspor), Hakan (Denizlispor)
 
Ümit Özat’ın maçta tribüne gönderilmesinden dolayı toplantıya katılan Adana Demirspor’un yardımcı antrenörü Serkan Damla da Hatay deplasmanından 1 puan almanın iyi sonuç olduğunu söyledi. 

Damla, “Sezon başından bu yana ilk defa derli toplu oynadık diye düşünüyoruz. Çok ağır bir saha zemini vardı. Buna rağmen bizim oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Final paslarında biraz daha dikkat edebilseydik, biraz doğru oynayabilseydik buradan 3 puanla çıkmamak mümkün bile değildi. Ama son 2 deplasmanda 2 puan aldık, İstanbulspor ve Hatayspor deplasmanından. Hatayspor güçlü ve iç sahada iyi oynayan bir takım. Buradan da bir puan almak en azından içeride oynayacağımız maça daha moralli olacak. O maçta seyircimizin desteğiyle de inşallah 3 puanla tanışırız” diye konuştu.
Bu haber toplam 1,234 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber