Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hastane Otoparkında Silahlı Saldırı
06 Ağustos 2021 / 19:29
Hastane Otoparkında Silahlı Saldırı
ADANA'da bir hastanenin otoparkındaki panelvanda bekleyen Ahmet Ç. (55) ve oğlu Hikmet Ç. (32), husumetli oldukları iki kardeşin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

Saldırı sonrası kaçan Y.M. (24) ile kardeşi D.M. (17) saklandıkları bir evin damında polis tarafından yakalandı. Olay, saat 18.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi'ndeki bir özel hastanenin otoparkında meydana geldi. Panelvanın içerisinde bekleyen Ahmet Ç. ve oğlu Hikmet Ç., aralarında husumet bulunan Y.M. ve kardeşi D.M.'nin tabancayla saldırısına uğradı. Kurşunlar Ahmet Ç.'nin başını sıyırırken, bir kurşun oğlu Hikmet Ç.'nin başına isabet etti. İki kardeş, saldırı sonrası koşarak izlerini kaybettirdi.

AMELİYATA ALINDI

Hastanedeki sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra hastaneye götürdü. Ahmet Ç.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Durumu ağır olan Hikmet Ç. ise ameliyata alındı.Saldırganları yakalamak için çevrede çalışma yapan ekipler, iki kardeşin kullandığı tabancayı bir sitenin bahçesinde ele geçirdi. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine evlerin damlarında arama yapan ekipler, Y.M. ve D.M.'yi saklandıkları bir evin damında yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: DHA

Kaynak: Sondakika

 
 
 
 
 
Bu haber toplam 515 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber