Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Halkın desteğiyle iktidara yürüyoruz'
29 Mayıs 2015 / 08:52
'Halkın desteğiyle iktidara yürüyoruz'
CHP Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, CHP’nin sadece adayların çalışmasıyla değil halkın inancı ve desteğiyle iktidara taşınacağını vurguladı.

Tümer, aday arkadaşı Mustafa Bilgilioğlu, aday adayı Hasan Aslan ve CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün’le birlikte Yüreğir’e bağlı Yunusoğlu, Solaklı ve Doğankent mahallelerinde vatandaşların elini sıktı, sorunlarını dinledi. 
Tüm adayların samimi ve etkin bir çalışma yürüttüğünü, CHP’nin ayakları yere basan projelerini halka anlatmaya özen gösterdiğini vurgulayan Tümer, genç, kadın, emekli, öğrenci, öğretmen, çiftçi, iş dünyası temsilcileri, kısacası toplumun tümünü ilgilendiren çalışmalarla Türkiye’nin aydınlık geleceğine zemin hazırlayacaklarını dile getirdi.
Vatandaşların peynir-ekmek ikramına teşekkür eden, Solaklı’da ekmek yapan kadınların alın terlerinin bu ülke için büyük önem taşıdığını vurgulayan Tümer, “Kadınlar, toplumumuz, çocuklarımız ve gençlerimiz ile beraber bu ülkenin en önemli yapı taşıdır. 8 Haziran’dan itibaren CHP iktidarında bu değerlerimize sahip çıkacağız ve gerçekten hak ettikleri hakları vereceğiz ve bu konuda özverili çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber