Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Halkın basireti yalancıların oyunlarını bozuyor
27 Mayıs 2015 / 09:24
Halkın basireti yalancıların oyunlarını bozuyor
AK Parti Adana Milletvekili Adayı Kasım Pamuk, "Ülkemizi her defasında kurtaran halkımızın basireti ve sağduyusu olmuştur” dedi.

Pamuk, seçim çalışmaları kapsamında Doğankent Beldesinde Tarım Orman ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katıldığı Açıkhava toplantısında vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. 
Türkiye’nin geçmişi ile bugününü karşılaştıran Pamuk, “İlaç, hastane, banka kuyruklarında çektiğimiz çileyi unutmadık. Yaşlı, engelli, dul ve yetimlerin çektikleri sıkıntıları unutmadık. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Yapılacak daha çok işimiz var. Ancak gelinen aşamanın da kıymetini bilmek gerekir. Türkiye sosyal, siyasal ve ekonomik bir uçurumun kenarından dönmüştür. AK Parti itibarı kalmayan siyasete yeniden itibar kazandırmıştır” şeklinde konuştu.
Halkın çektiği çileyi kolay kolay unutamayacağını belirten Pamuk, şöyle devam etti:
“Ülkemizi her defasında kurtaran halkımızın basireti ve sağduyusu olmuştur. Halk iradesi tecelli ettiğinde Türkiye her zaman düze çıkmıştır. Ancak halkın iradesine ipotek konulduğu dönemlerde Türkiye geri gitmiş ve dünyaya muhtaç hale gelmiştir. Bugün de halkın iradesini yok saymak isteyen darbeciler pusuda bekliyorlar. Her türlü hile ve desise ile milletin iradesini gasp etmek istiyorlar.” 
Muhalefet partilerinin gerçek dışı ve gayrı samimi vaatlerde bulunduğunu söyleyen Pamuk, “Halk bunların yalan ve uçuk kaçık sözlerine itibar etmiyor. Muhalefetin geçmişi onları halkın gözünde güvenilmez kılıyor. Halkın güvenini kazanmayanlar ise ne derse desin halk onları dikkate almıyor. Ancak AK Parti her zaman sözünde durduğu için halk, AK Parti’yi desteklemeye devam ediyor” dedi.

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber