Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Halaçoğlu: Hakkımdaki Fezleke Nedeni Vali Çoş'a Attığım Tweet
25 Mart 2016 / 14:03
Halaçoğlu: Hakkımdaki Fezleke Nedeni Vali Çoş'a Attığım Tweet
Mhp Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, hakkında düzenlenen fezlekelerden birinin dönemin Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş'a yönelik attığı tweet,...

Mhp Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, hakkında düzenlenen fezlekelerden birinin dönemin Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş'a yönelik  attığı tweet, diğerinin ise aldığı yazlığın balkonlarının yarısının cam olmasından kaynaklandığını söyledi.

Hakkında fezleke düzenlenen vekiller arasında yer alan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, fezlekelerden birinin dönemin Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş'un şikayetinden kaynaklandığını söyledi. 2013 yılı Kasım ayında Adana'daki 10 Kasım töreninde protesto edilince bir vatandaşı polislere gösterin "Alın bu gavatı" demesiyle gündeme gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş'a yönelik olarak, tweet attığını belirten Halaçoğlu, "O gün yaşanan olayların ardından, Adana Valisi Coş'un, 'Başbakanın Belediye başkanlığı döneminde onu aklayan müfettiş olduğunu biliyor musunuz? Eski kulağı kesiklerden' şeklinde paylaşım yaptı. Bu tweet nedeniyle hakkımda şikayetçi olmuş. Hakkımdaki fezlekenin biri bu."

Diğer fezlekenin de aldığı yazlık nedeniyle olduğunu belirten Halaçoğlu, "Yazlığı aldığımda balkonu zaten camla kapatılmıştı. Yani ben yapmadım, aldığımda öyleydi. Bununla ilgili güler misin, ağlar mısın dedirtecek bir şikayet var. İkinci fezleke de bu şikayetten ötürü" dedi.

Halaçoğlu, dokunulmazlık dosyalarının Meclis'e gelmesi halinde 'evet' oyu kullanacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1,048 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber