Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hakemler soyunma odasında ağlamışlar!
30 Ekim 2015 / 11:11
Hakemler soyunma odasında ağlamışlar!
Avni Aker Stadı'nda rehin tutulan hakemlere, bir şahsın, 'Sizi vuracağız, çıkamayacaksınız stattan' şeklinde tehditler savurduğu öğrenildi.

Gaziantepspor maçından sonra soyunma odası ve statta “alıkonan" hakemlerin koridorda kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından “sizi vuracağız" şeklinde tehdit edildiği, ağır hakaretlere maruz kaldığı ve tam bir can pazarı yaşandığı öne sürüldü. Maçın gözlemcisi Nedim Göklü'nün federasyon ve MHK yetkilileri ile yaptığı telefon görüşmesinde de ağladığı bildirildi.

Skorer'de yer alan habere göre, maçın bitiş düdüğüyle birlikte polis kalkanları arasında soyunma odasına giden Çağatay Şahan ve ekibine gözlemci Nedim Göklü'nün de eşlik ettiği, federasyon temsilcileri Kayhan Alyürük, Kemal Özbek ve Ünal Akça'nın ise aynı bölgede hakemlerin güvenliğinin sağlanması için girişimde bulunduğu bildirildi.

Daha sonra hakem odasının bulunduğu koridora aralarında bazı Trabzonspor yöneticilerinin de bulunduğu kalabalık bir grubun geldiğini ve ağır hakaret ve küfürler ettiği kaydedildi. Bir şahsın ise yüksek sesle hakem Şahan ve ekibini hedef alarak, “Sizi vuracağız, çıkamayacaksınız bu stattan" şeklinde tehditler savurduğu raporlara geçti.

Söz konusu şahısların saatlerce koridorda bekleyerek odada bulunan hakem ve gözlemciye adeta psikolojik işkence yaptığı öğrenilirken, maçın gözlemcisi Nedim Göklü'nün federasyon ve MHK yetkilileri ile yaptığı telefon görüşmesinde ağladığı, hakem ekibinin de korku dolu saatler yaşadığı vurgulandı.

Özel Harekat Timi tarafından çıkarıldılar

Maçın bitmesinden sonra yaklaşık 4 saat Avni Aker Stadı'nda alıkonulan hakem, gözlemci ve temsilci ekibi kitlenen stat kapılarının açıldığı ve polisin dışarıda gerekli güvenlik önlemlerini aldığı haberinden sonra Trabzon Emniyeti Özel Harekat Timi tarafından kullanılan zırhlı bir araca bindirilerek Polis Evi'ne götürüldü. Burada yaklaşık 15 dakikalık bir bekleyişten sonra yine yoğun güvenlik çemberi altında kafile karayoluyla Samsun'a hareket etti. Samsun'a varan ekip yine karayolunu kullanarak sabah saatlerinde Ankara'ya ulaştı. Hakem ve gözlemciler başkentten de uçakla kendi bölgelerine hareket etti.

 

Kaynak : Skorer

Bu haber toplam 451 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber