Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hadi, görevine veda ediyor
07 Mayıs 2015 / 08:55
Hadi, görevine veda ediyor
Fazlı Bayram Hadi, görevinin sona erdiğini belirterek, yerine Abdulkadir Ataşbak’ın atandığını bildirdi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, görevinin sona erdiğini belirterek, yerine Abdulkadir Ataşbak’ın atandığını bildirdi. 

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütürken, Spor Genel Müdürlüğü’nün tasarrufu doğrultusunda 15 Şubat 2006 tarihinde Konya il Müdürlüğü’nden ayrılarak, 20 Şubat 2006 tarihinde Adana’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak göreve başlayan Fazlı Bayram Hadi, görevine veda ediyor.

Son çıkan kanun hükmündeki kararnameyle 81 il Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün genel müdür yardımcıları, daire başkanları, federasyonların genel sekreterleri, il ve ilçe müdürleri araştırmacı kadrolara atandı.

Yazılı açıklama yapan Fazlı Bayram Hadi, 5 Mayıs tarihli bakanlık oluruyla il müdürlüğüne, araştırmacı görevinde bulunan Abdulkadir Ataşbak’ın atandığını bildirdi. Vekaleten yürüttüğü il müdürlüğü görevinin sona erdiğini anlatan Hadi,
“Geçici olarak Ankara’da görevlendirildim. Çalıştığım süre içinde, Adana gençliğine ve halkına vermeye çalıştığım hizmetlerde, başta Sayın Valimiz Mustafa Büyük olmak üzere, çalışmalarımdan dolayı takdirname ile ödüllendiren Cahit Kıraç, İlhan Atış, Hüseyin Avni Coş valime, yerel yöneticilerin temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşların yetkililerine, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü ve BESYO müdürlüğüne, birlikte tüm personelime, il temsilcilerime, ilimizdeki tüm spor kulübü başkanları ve yöneticilerine, fahri olarak görev yapan antrenörlere, beden eğitimi öğretmenlerime, faaliyetlerimizi kamuoyuna yansıtan ve bizlere yol gösterici olan tüm yazılı ve görsel medya mensuplarına teşekkür ederim. Benden sonra görev yapacak Abdulkadir Ataşbak’a yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Bu haber toplam 341 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber