Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hacıuşağı Parkı Yeniden Yapıldı
15 Nisan 2015 / 09:24
Hacıuşağı Parkı Yeniden Yapıldı
Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile hayata geçirilen “Parklar Bizimle Hayat Buluyor” projesinin son ayağı Hacıuşağı Mahalle Parkı oldu.

Park Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçedeki parklarda başlattığı yenileme ve düzenleme çalışmaları kapsamında Hacıuşağı Mahallesinde bulunan park için hazırlanan projeyle park yepyeni bir çehreye kavuşturuldu. Yaklaşık 1 ay süren yenileme çalışmaları sonucunda gerekli saha düzenlemeleri tamamladıktan sonra yıpranan ve tehlike oluşturan oyun malzemeleri yenileri ile değiştirildi, parka yeni oturma alanları, oyun grupları ve fitness aletleri yerleştirildi.

Kozan Belediyesi’nin Hacıuşağı Mahallesinde yürüttüğü çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Muhtar Mehmet Kılınç, “35 yıldan bu yana belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamayan mahallemize, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra hizmet atağı başlatan Başkanım Musa Öztürk’e ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Başkanıma parkımızı yeniden yaptığı, çocuklarımız için sağlıklı bir oyun alanı oluşturduğu ve bize yeni bir ekmek büfesi kazandırdığı için minnettarız.” dedi

Hacıuşağı Mahalle parkına ayrıca vatandaşın isteği doğrultusunda tatlı su çeşmesi de yapıldı.

Bu haber toplam 275 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber