Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gürsel Tekin'den Arıkan'a tepki
02 Nisan 2014 / 18:58
Gürsel Tekin'den Arıkan'a tepki
“Tekin: Arıkan’ın Yaptığı Bu Toplantı Doğru Olmamıştır”

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir adaylarının, seçim sonuçları ile ilgili yaptığı basın toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’ten tepki geldi. Tekin, partisin adayı olan Arıkan’ın bu şekilde bir açıklama yapmasının doğru olmadığını söyledi.

Partisinin Hatay seçim sonuçlarına yapılan itirazlar nedeniyle bu şehirde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, karayolu ile geldiği Adana’dan hava yolu ile Ankara’ya döndü. Burada Tekin’i Ankara’ya Adana Milletvekilleri Turgay Develi, Ali Demirçalı, İl Başkanı Orhan Sümer ve Seyhan Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar uğurladı.

Havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile AKP’li Büyükşehir Adayının yaptığı basın açıklamasını eleştirdi.  Tekin, konu ile ilgili partilerinin görüşü dolduğunu ancak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı ile yapılan açıklamanın doğru olmadığını söyledi. Tekin, “Partimizi görüşü var. Tabi ki parti adına itiraz yapılabilir ancak AKP’li Belediye Başkan Adayı ile değil seçilmiş il başkanı ile yapılabilir. Seçilmiş belediye başkanı ile yapılabilir.  AKP’li Belediye Başkan Adayı ile yapılan bu açıklama doğru olmamıştır.” İfadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber