Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gözaltına alınan polislere tepki
25 Temmuz 2016 / 15:57
Gözaltına alınan polislere tepki
Adana'da FETÖ/PDY'ye karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polis adliyeye sevk edildi.
Adana’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polis adliyeye sevk edildi.
 
Şüphelilere tepki gösteren bir grup vatandaş; “Allah belanızı versin sizin vatan haini köpekler. Bu vatanı satamayacaksınız” dedi. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gizlenmiş FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından operasyon düğmesine bastı. Çok sayıda adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 25 polis memuru gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, sağlık raporu için Adana Adli Tıp Birimi’ne getirildi.

“Vatan haini köpekler”
Burada bekleyen vatandaşlar, şüphelilere tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar şüpheliler adli tıpa girdiği sırada; “Vatan hainlerine mahkemesiz infaz edin. Türkiye’yi ne hale getirdiler. Allah belalarını versin. Münafık bunlar. Yahudi bunlar. Öldürün bunları” dedi.

Vatandaşlar, şüphelilerin adliyeye götürülmek üzere araçlara bindirildiği sırada ise “Allah belanızı versin sizin vatan haini köpekler. Bu vatanı satamayacaksınız. Kurban olun o polislere FETÖ’nün köpekleri” diye bağırdı.

Şüpheliler alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

İstihbarat Müdürü Dinçer savcı tarafından serbest bırakıldı
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında gözaltına alınan Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Reşat Dinçer’in Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi. 

15-16 Temmuz darbe girişimi sonrasında, FETÖ ile mücadele kapsamında geçtiğimiz gün gözaltına alınan Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube’nin 4 yıllık Müdürü Reşat Dinçer’in dosyasının incelenmesinin ardından Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber