Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Göle giren 3 arkadaştan biri boğuldu
15 Eylül 2017 / 09:55
Göle giren 3 arkadaştan biri boğuldu
Adana’da işten dönüşte Seyhan Baraj Gölü’ne giren 3 arkadaştan biri boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, iş çıkışı Bilal Sami Altınay, Asım Çiyer, Talat Tunceli ve Yasin Bayandur, Çukurova ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı’na geldi. Seyhan Baraj Gölü kenarında bir süre oturan 4 arkadaştan 3'ü deniz bisikletine binip gölde gezintiye çıktı. Göl ortasına gelen arkadaşlar bu kez de suya girdi.

 
Bir süre yüzen arkadaşlardan Yasin Bayandur boğulma tehlikesi atlattı. Arkadaşları onu kurtarmak istedi ancak başaramadı. Bu arada, gölde bulunan balıkçıdan yardım istediler. Ancak balıkçı da Bayandur'u kurtaramadı. Bayandur, bir süre sonra gölde kayboldu.
 
Arkadaşları hemen 155'i arayarak yardım istedi. Balıkçı da gencin battığı yere duba koydu. Bir süre sonra olay yerine gelen sualtı polisleri göle girip arama başlattı. Yapılan arama sonucunda bulunup karaya çıkartılan gence sağlık ekipleri müdahale etti. Ancak genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Bayandur'un arkadaşları balıkçıya da “Neden yardım etmedin” diye ağlayarak tepki gösterdi. Balıkçı ise olayı gördüğünde artık yapacak bir şeyin kalmadığını, kurtaramayacağını belirterek, “Sualtı polislerin hemen bulması için boğulduğu yere duba koydum” dedi.

Gencin cenazesi otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Bu haber toplam 739 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber