Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Girey Bulak'tan ilk maç değerlendirmesi
16 Ağustos 2017 / 09:34
Girey Bulak'tan ilk maç değerlendirmesi
Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Giray Bulak, ilk hafta deplasmanda galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Giray Bulak, ilk hafta deplasmanda galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, "Çok istediğimiz 3 puanı alamadık. Üzgünüz, ama mağlup olmadık" dedi.

Balıkesirspor ile 2-2 biten karşılaşmayı değerlendiren Bulak, "İlk maçımız ligin aşağı yukarı oturmuş kadrolarından birine sahip olan Balıkesirspor ile deplasmandaydı. Zor maç olacağını biliyorduk. Çünkü bizim 25 kişilik kadromuz yeniden kurulmuş iken onlar 2 senelik birbirini tanıyan bir ekipti. Nasıl oynadıklarını, oynayacaklarını son 3 maçlarını seyrederek analiz yapmıştık ama bazen ne kadar analiz yaparsanız yapın önlem almakta zorlanıyorsunuz. Öne geçtiğimizde yakaladığımız çok önemli bir pozisyon vardı. Onu değerlendirip 2-0 yapabilseydik rakibin direncini kırmış olurduk ama bilinen pas oyununa dönünce Balıkesir, tepki vermekte zorlandık. Her şeye rağmen maç 2-2 berabere bitti. Bu anlamda deplasmanda kazanamadık ama kaybetmedik de. 2 gol attık, 2 gol yedik. Bu da şunu gösteriyor ki; takımım gol atabilir, gol de yiyebilir. Buna göre buradan işaretler alacağız önlemler alacağız. Daha iyi savunma yapmamız lazım, gol atabilen takımız daha da geliştirmemiz lazım. Yediğimiz birinci golü çok çalışmamıza rağmen, böyle bir gol atabileceklerini söylememize rağmen yedik. O da bende biraz hayal kırıklığı yarattı tabi" şeklinde konuştu.

"Rizespor maçına odaklandık'

Bu hafta evlerinde Rizespor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayan Bulak, "Rizespor nasıl bir takım, nasıl oynuyor, bizim nasıl oynamamız gerekir bunun hazırlığını yapacağız. Evimizde çok önemli bir maç yapacağız. Sizlere, taraftarlara ve bize çok büyük iş düşüyor. Biz centilmen takımız, bu ligin en güçlü şehrine ve seyircisine sahibiz. Biz güçlüyüz, biz Demirspor'luyuz, biz centilmeniz. Taraftarımıza büyük iş düşüyor. Biz tamamen Rizespor maçına odaklandık. Onlar da bizi yalnız bırakmasınlar" diye konuştu.

"Yeni arkadaşlar aramıza katılabilir'"

Bir basın mensubunun, "Takıma transfer istiyor musunuz?" sorusunu cevaplayan Bulak, "Olabilir, ayın 8'ine kadar transfer piyasası hareketli. Daha çok savunma ağırlıklı mevkilerde oyuncu arıyoruz. Daha transfer döneminin kapanmasına çok var. Aramıza yeni arkadaşlar katılabilir. Zaten şu anda Brezilyalı bir forvet oyuncusunu deneme amaçlı antrenmanlarımıza çıkarıyoruz. 1 hafta kadar daha bakmak istiyoruz, deneyeceğiz. Ondan sonra karar vereceğiz. Şartlar olursa bir forvet ve defans oyuncusuyla anlaşıp transferi kapatacağız" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Rizespor ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 917 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber