Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gerçeğini çalıp yerine sahtesini koymuş
19 Nisan 2014 / 17:56
Gerçeğini çalıp yerine sahtesini koymuş
Bir Kadın, temizliğe gittiği doktorun evindeki mücevherleri alıp yerine sahtelerini koyduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Adana'da bir kadın, temizliğe geldiği kadın doktorun evindeki mücevherlerin gerçeğini alıp yerine imitasyonlarını koyduğu iddiasıyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 ay önce G. C. (59) Dr. Sibel Şener'in evinde temizlikçi olarak çalışmaya başladı. Bu süre içinde G. C. kadın doktorun 7 bin 500 lira değerindeki 31 taşlı pırlanta yüzüğünü, 2 bin lira değerinde 7 taşlı yüzüğü, 2 tane 2 bin lira değerindeki alyansı alarak yerlerine imitasyonlarını koydu.

Bir süre kadın doktor durumu fark etmezken, ancak bir davete katılmak için pırlantaları takmak isteyince sahte olduğunu fark etti. Bunun üzerine kadın doktor polis arayarak dolandırıldığını ileri sürerek temizlikçiden şüphelendiğini, eve başka kimsenin gelmediğini söyledi. Bunun üzerine polis temizlikçi kadını gözaltına aldı. Kadın, polis tarafından sorgulandı.

Suçlamaları kabul etmeyen G. C., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

Bu haber toplam 448 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber