Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gençlik Kupası Bisiklet Yarışması
27 Mayıs 2016 / 08:34
Gençlik Kupası Bisiklet Yarışması
Adana'da “Gençlik Kupası Bisiklet Yarışmaları” gerçekleştirildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Gençlik Kupası Bisiklet Yarışmaları” gerçekleştirildi.


Bisiklet Bölge Antrenörü Fatih Aydın, Adana’da “Gençlik Kupası Bisiklet Yarışmaları” na yaklaşık 200 bisiklet severin katıldığını söyledi.
Aydın, Dilberler Sekisi karşısı, Eski Baraj Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirilen yarışmaya 14-18 yaş, 18 yaş üstü ile 40 yaş üstü erkekler ve bayanların katıldığını kaydetti.

Bu tür yarışmaların bisiklet sporunun, gelişmesi, sevilmesi ve yaygınlaştırılması ve tanınması için fırsat olduğunu vurgulayan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:
“ Sürekli yarışmalar yaparak hem kaliteyi artıracağız, hem de bisiklet sporunu yaygınlaştıracağız. Tüm taleplerimizi geri çevirmeyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’tan büyük destekler alıyoruz. Sponsorlar sayesinde müsabakalarımız daha yoğun katılımlı ve büyük ödüllü oluyor. Bu organizasyonun düzenlenmesinde bizlere katkı sağlayan Dağ Bisiklet, Sökmen Ticaret, Dedeoğlu Bisiklet, Pizza Taxi gibi sponsor kuruluşlara teşekkür ederiz.”
Ayrıca, yarışmalar boyunca Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara makarna ikram edildi.

Dereceye giren sporculara madalya, kupa, bisiklet, yarım ve çeyrek altın ile tablet ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Çukurova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Adıgüzel ,Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal, Dağ Bisiklet Sorumlusu İbrahim Üzelbakır , Aslı Uzelbakır, Sökmen Ticaret Kemal Sökmen , Serkan Sökmen, Çukurova Bisiklet İzzet Altınser, Pizza Taxi İlhan Kibar, Yüreğir İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halfet Beyaz, Voleybol Bölge Antrenörü Merve Çimeli ile diğer yetkililer verdi.

DERECEYE KİMLER GİRDİ?

Yapılan yarışmalar sonucunda dereceye girenlerin isimleri şu şekilde:
14-18 yaş grubu : Mihran Aras, Mert Üzeyir Çetin, Bilal Karataş
18 yaş üstü grubu: Alper Sert, Murat Gencer, Emre Suakıtır
40 yaş üstü grubu : Durmuş Kestek, İsmail Bölükbaşı, Murat Hatipoğlu
15 yaş üstü lisanlılar: Bayram Eroğlu, İsmail Mutlu Demir, Hakan Sezer
Bayanlar: Semriha Atmaca, Beyza Kahveci, Jale Türk
Bu haber toplam 1,004 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber