Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gençler Güreş İl Birinciliği yapıldı
27 Şubat 2017 / 17:25
Gençler Güreş İl Birinciliği yapıldı
Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Okullararası Gençler Güreş İl Birinciliği' tamamlandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Okullararası Gençler Güreş İl Birinciliği' tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen "Okullararası Gençler (A) Güreş İl Birinciliği"ne Grekoromende 14, Serbestte 18 okuldan 133 sporcu katıldı.

Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların 3 gün sürdüğünü belirtti.

Müsabakaların çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Bilgiç,"Kilolarında başarılı olan sporcular ileri ki aylarda belirlenecek olan ilde yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecekler. Adana'da güreşin gelişmesinde çok büyük payı olan tesis ve malzeme konusunda önemli katkılarda bulunan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederiz." dedi.

Müsabakaları Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Müdür Miktad Birer ve Asım Savaş Tesisi Amiri Mehmet Durmaz izledi.

Bu haber toplam 868 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber