Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Genç Kadın, Kocasını Sevgilisine Öldürttü
04 Ocak 2016 / 15:37
Genç Kadın, Kocasını Sevgilisine Öldürttü
Adana'da aşçı eşini, sevgilisine öldürten 24 yaşındaki Şeyha İpek ile babası hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da aşçı eşi 35 yaşındaki Eyyüp İpek'i, sevgilisi 19 yaşındaki Cuma Poyraz'a öldürttüğü öne sürülen 24 yaşındaki Şeyha İpek ile babası 49 yaşındaki Alaattin Öz hakkında 'azmettirme' suçundan, Poyraz hakkında ise 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

EŞİYLE BARIŞTI AMA SEVGİLİSİNİ BIRAKMADI

Bursa'da aşçı olarak çalışan Eyyüp İpek, eşi Şeyha İpek'i ve 2 çocuğunu bir süre önceAdana'daki evine gönderdi. İddiaya göre, Adana'ya yerleşen Şeyha İpek ile mahalleden arkadaşı Cuma Poyraz arasında gönül ilişkisi başladı. Şeyha İpek'in tekrar eşinin yanına döndüğü dönemde de bu ilişki devam etti.

KOCASI VE ÇOCUKLARINI TERK ETTİ

Geçen Mayıs'ta genç kadın, maddi sorunları gerekçe göstererek eşi ve çocuklarını terk edip babası Alaattin Öz'ün Adana'daki evine döndü. Şeyha İpek'in babasının evine dönmesi üzerine her iki aile arasında gerginlikler yaşanmaya başladı.

"OĞLUNU GÖRDÜĞÜM YERDE ÖLDÜRECEĞİM"

Baba Alaattin Öz, konuşmak için bir araya geldiği dünürü Yahya İpek'i, "Oğlunu gördüğüm yerde öldüreceğim. İki tane psikopat hazırladım onu öldürecekler" diye tehdit etti.

SEVGİLİSİNE ATTIĞI MESAJLARI GÖRDÜ

Eşi Şeyha'nın sosyal paylaşım sitesinde hesabına giren Eyyüp İpek, eşinin Cuma Poyraz ile ilişkisi olduğunu gösterir mesajları fark edince kıskançlık krizine girdi. Geçen 1 Ağustos'ta çocuklarıyla birlikte Adana'ya gelen Eyyüp İpek, aile büyüklerinin araya girmesiyle eşi ile barıştı.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Bunun üzerine Şeyha İpek, sevgilisine haber yollayarak, eşi ile barışmak durumunda kaldığını, öldürmesinin tek çare olduğunu söyledi. Gün içerisinde telefonda birbirlerini tehdit eden Eyyüp İpek ile Cuma Poyraz akşam buluşmak üzere sözleşti. Gülbahçe Mahallesi Karasu Mevkii'nde buluşan Cuma Poyraz, Eyyüp İpek'i göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Bu haber toplam 941 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber