Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Gelin oy verin gitsinler'
01 Haziran 2015 / 08:58
'Gelin oy verin gitsinler'
8 Haziran’da iktidar olmak için yola çıkan CHP’de Adana örgütleri ve milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi

“CHP değişimi halktan yana gerçekleştirmeye hazır”

“Gelin oy verin değişimi başlatın”

“CHP, Yaşanacak Bir Türkiye isteyen herkesin partisi”

“CHP topluma umut ve ışık oldu”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayları 7 Haziran’a sayılı günler kala hız kesmeden toplumun tüm kesimlerine ulaşıp CHP’nin projelerini anlatmaya devam ediyor. CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, il yöneticileri, milletvekili adayları Zülfikar İnönü Tümer ve Mustafa Bilgilioğlu seçim çalışmaları kapsamında Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret ettiler.

“CHP, YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İSTEYEN HERKESİN PARTİSİ”

Ziyarette Dernek Başkanı Oktay Ulaşan, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, Türkiye’de son 12 yıldır zenginlerin daha zengin yoksulların daha yoksul hale geldiğini söyledi. CHP’nin yoksulluğu ve yolsuzluğu bitirip refah bir toplum yaratmak için yola çıktığını kaydeden Bulut, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin CHP’nin seçim programında kendini bulabileceğini ifade eden Bulut, “Baskı, zulüm gören, iktidarın uygulamalarından rahatsız olan, barış yanlısı, Yaşanabilecek Bir Türkiye isteyen herkesi CHP’ye bekliyoruz. Çünkü CHP hortumcular dışında herkesin partisidir” dedi.

“CHP TOPLUMA UMUT VE IŞIK OLDU”

CHP Adana Milletvekili Adayı Zülfikar İnönü Tümer ise mevcut iktidar döneminde yaşamın her alanında baskı gören ve ayrıştırılan topluma CHP’nin umut, ışık olduğunu belirtti. Örgütlü toplumun önemine vurgu yapan Tümer, Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin de bu konuda iyi bir örnek olduğunu söyledi. CHP iktidarının ayrıştıran değil birleştiren, kucaklaştıran bir anlayışla topluma hizmet edeceğini kaydeden Tümer, “8 Haziran’da Türkiye’de yepyeni bir  dönem başlayacak. Bu dönemde Yaşanacak Bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” diye konuştu.

“GELİN OY VERİN DEĞİŞİMİ BAŞLATIN”

“Bu ülke hepimize emanet” diyen CHP Adana Milletvekili Adayı Mustafa Bilgilioğlu da CHP olarak her zaman muasır medeniyeti savunacaklarını söyledi. Türkiye’de uzun süredir sorunların dağ gibi biriktiğini ve adeta çözülemez hale geldiğini aktaran Bilgilioğlu, CHP’nin tüm sorunları çözecek bilgiye, birikime ve kadrolara sahip olduğunu kaydetti. Bilgilioğlu, “Ülkede her şey güllük gülistanlık değilse tercihlerimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. Türkiye’de bir değişime ihtiyaç var ve CHP bu değişimi halktan yana gerçekleştirmeye hazır. Gelin oy verin değişimi başlatın. Halkın iktidarını hep birlikte kuralım” diye konuştu.

Bu haber toplam 326 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber