Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Geleneksel iftar programı yapıldı
02 Temmuz 2015 / 11:44
Geleneksel iftar programı yapıldı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, iftar yemeği verdi.

Park Zirve Zaimoğlu’nda gerçekleştirilen 21. Geleneksel İftar Programı’nda konuşan MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yaşhi, katılan herkese teşekkür etti. Yahşi, dünya genelinde insanların, özellikle de Müslümanların yaşadığı olumsuzların kendilerini derinden yaraladığını ifade ederek, “Suriye, Irak, Mısır, Myanmar, Filistin, Gazze, Yemen, Doğu Türkistan'da ne yazık ki cefa çeken, yaşamını yitiren Müslümanlar için duyarsız olmak mümkün değil. Ama ne yazı ki bu konuda da yapabileceğimiz fazlaca bir şey yok” diye konuştu.

Türkiye'de siyasi anlamda hareketli bir dönem yaşandığını aktaran Yahşi, “Bir seçim yaşandı, milletimiz seçimini yaptı. Huzur, güven ve istikrar adına gönül isterdi ki güçlü bir tek parti iktidarı olsun. Ama görüyoruz ki mümkün olamadı. Şimdi beklentimiz. Bir an önce eldeki veriler dahilinde bir hükümet kurulması ve belirsizlik ortamının bir an önce ortadan kalkması. Ekonomi zor yapılan fakat çok kolay yıkılabilen bir olgudur ve asla belirsizliklerden hoşlanmaz” dedi.

Konuşmaların ardından Adana Valisi Mustafa Büyük, MÜSİAD'a katılan iş adamlarına rozetlerini taktı. Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, MÜSİAD üyeleri ve çok sayıda işadamı ile davetli katıldı.

Bu haber toplam 279 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber