Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gelecek için umut veriyorlar
13 Mart 2014 / 08:34
Gelecek için umut veriyorlar
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttükleri “Okullararası Yıldız Kız ve Erkek Futsal" müsabakalarına, kızlarda 10, erkeklerde 39 olmak üzere toplamda 49 okul katıldı.

Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen futsal müsabakalarında takımlar dereceye girebilmek için büyük mücadele verdiler. Turnuvada, futsal ile yeni tanışan kızların karşılaşması gelecek için umut verdi.


Yıldız erkek sporcuların kupa ve madalyalarını, Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Mustafa Tanrıkulu, Recep Birsin Özer Ortaokulu Beden Eğitim öğretmeni Cengiz Eke, Cebesoy Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni İlker Koç tarafından verildi.


Yıldız kız sporcuların madalya ve kupalarını, Feke Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Orta Okulu Müdürü Recep Beydilli, Recep Birsin Özer Beden Eğitimi Öğretmeni Güngör Yıldırım, Hacı Özcan Siğan Okulu Müdür Yardımcısı Zafer Oğuz verdi.


Bu arada, Erkeklerde İl Birincisi olan Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu Hatay’a, ikinci olan Recep Birsin Özen Orta Okulu Aksaray’a gerçekleştirilecek Grup Birinciliği’ne, Kızlarda ise il birincisi olan Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Ortaokulu Hatay’da yapılacak grup birinciliğine gittiler
Dereceye giren yıldız erkekler: Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu birinci Recep Birsin Özer Ortaokulu ikinci, Cebesoy Ortaokulu üçüncü oldu.


Dereceye giren yıldız kızlar:


Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Ortaokulu birinci, Recep Birsin Özer Ortaokulu ikinci, Hacı Özcan Siğan Ortaokulu üçüncü oldu.

Bu haber toplam 989 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber