Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gaziosmanpaşa'da itfaiye aracı ve otobüsü yaktılar
05 Haziran 2014 / 08:26
Gaziosmanpaşa'da itfaiye aracı ve otobüsü yaktılar
Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde, İETT otobüsüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotof kokteyli atıldı.

Karayolları Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler, cadde üzerinde ilerlemekte olan İETT otobüsüne molotof kokteylleri attı. Atılan molotof kokteylleri sonucu, bir İETT otobüsü ile itfaiye aracı yakıldı.

KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Otobüsün sürücüsü aracı durdurarak, içerisinde bulunan yolcuları tahliye etti. Otobüsteki alevler hızla yayıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, yanan otobüse köpük sıkarak alevleri söndürdü. Daha sonra soğutma çalışması yaptı. Ancak belediye otobüsü hurda yığınına döndü ve kullanılamaz hale geldi.

İTFAİYE ARACI ALEV ALEV YANDI

Olay yerinde polis ekiplerinin çevre güvenliği alamaması nedeniyle, itfaiye ekipleri otobüsteki yangını söndürür söndürmez hızla olay yerinden ayrılmaya başladı. Ancak itfaiye araçlarından biri, Fatih Caddesi üzerinde ilerlerken, yola barikat kuran bir grup gösterici molotof kokteyli attı.

Araçta bulunan itfaiye personeli kendini aşağıya atarak canını zor kurtardı. İtfaiye aracı yaklaşık 15 dakika boyunca alev alev yandı. Daha sonra, TOMA'ların eşliğinde, olay yerine başka bir itfaiye aracı geldi ve alevlere müdahale etti. Vatandaşların da yardımıyla, alev alev yanan itfaiye aracı kısa sürede söndürüldü. Ancak aracın ön tarafı kullanılamaz hale geldi.

GAZİOSMANPAŞA KARIŞTI

BDP İstanbul İl Eşbaşkanları Arife Çınar ile Emrullah Bingül'ün de aralarında bulunduğu grup, BDP'nin başlattığı "Öcalan'a özgürlük" kampanyası kapsamında bugün tekrar stant açmak istemişti.

Grup tarafından basın açıklaması yapılırken meydanda toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, BDP'lilere tepki göstermişti. İki grup arasındaki gerginliğe polis müdahale etmişti 

Bu haber toplam 457 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber