Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gazeteci Yavuz Donat Başkan Musa Öztürk’ü ziyaret etti
17 Ağustos 2016 / 09:16
Gazeteci Yavuz Donat Başkan Musa Öztürk’ü ziyaret etti
Sabah Gazetesi köşe yazarı ünlü gazeteci Yavuz Donat gündeme ilişkin araştırma ve röportajlarda bulunmak üzere geldiği Kozan’da Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret etti. Donat’ın yaptığı röportaj Sabah Gazetesinde yayınlandı.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün Çukurören köyündeki çiftlik evini ziyaret eden Yavuz Donat, Başkan Öztürk’ten Kozan hakkında bilgi aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Kozan’ın tarihi, kültürü, ekonomik durumu, doğası ve belediye hizmetlerinin yanısıra, Başkan Musa Öztürk’ün koruma müdürlüğünü yaptığı 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ile birlikte geçirdiği yılları da konuşuldu.

Yavuz Donat’ın 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine Kozanlıların nasıl tepki gösterdiğini ve darbe girişimini destekleyenler oldu mu sorularına cevap veren Başkan Musa Öztürk; “Burası Kozan. Bu coğrafyada devlete başkaldıracak, millete silah sıkacak hain olmaz” dedi.

15 Temmuz gecesi darbecilerin saldırısı sonucu Ankara Gölbaşı’nda şehit olan Kozanlı polis memuru Aytekin Kuru ve tüm şehitleri şükran ve rahmetle andığını ifade eden Başkan Musa Öztürk, gazeteci Yavuz Donat’a verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi; “Darbe girişimini nefretle kınıyorum. Nasıl olur da bir emir subayı koruması gereken Cumhurbaşkanı’na ve Genelkurmay Başkanına ihanet eder. Onların görevi gerektiğinde korudukları şahıslar için göğüslerini siper etmektir. Size güvenen o insanlara nasıl ihanet edersiniz?”

Gazeteci yazar Yavuz Donat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Musa Öztürk, röportajın ardından çiftlik evinde Donat ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu haber toplam 755 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber