Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Futbolculara seminer
06 Mart 2014 / 08:18
Futbolculara seminer
Adanaspor’da, antrenman öncesinde futbolculara oyun kuralları hakkında seminer verildi.

PTT 1. Lig'de Boluspor maçının hazırlıklarını sürdüren Adanaspor’da, antrenman öncesinde futbolculara oyun kuralları hakkında seminer verildi.
7. Bölge Hakem Eğitimcisi ve Süper Lig Gözlemcisi Kadir Tozlu tarafından futbolculara değişen oyun kuralları görüntülü olarak anlatıldı. Seminere futbolcuların yanı sıra teknik heyette katıldı.
Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana A2 Milli Takım'da bulunan Günay ve hafif ağrıları bulunan Fatih Şen katılmadı. Dün yapılan çalışmada takımdan ayrı çalışan Ali Zorlu’da bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Devre arası Orduspor’dan transfer edilen Selçuk Şahin, Boluspor maçını mutlaka kazanmak zorunda oldukları söyledi. Haftalar geçtikçe maçların daha da zorlaşacağını ifade eden Şahin, “Boluspor takımı son haftalarda iyi oynayan bir takım. Tek dileğimiz ceza almamak ve seyircimizin desteğini hissetmek. Yakaladığımız bu uyumu Pazar günü sahaya yansıtmak ve hakemin düdüğü ile gülen taraf olmak istiyoruz” diye konuştu. 

Bu haber toplam 467 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber