Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Fırını soyan hırsızlar yakalandı
04 Ocak 2018 / 12:00
Fırını soyan hırsızlar yakalandı
Adana'da bir fırına girip hırsızlık yapan iki şahıs, yakalanmamak için güvenlik kamerası açısını değiştirdi

Adana'da bir fırına girip hırsızlık yapan iki şahıs, yakalanmamak için güvenlik kamerası açısını değiştirdi ancak polisten kaçamadı. 


Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzlerini kar maskesi ile gizleyen Musa B. ve Bedri A. tornavida ve demir levye ile pide fırınının kapısını kırarak içeri girdi. İş yerindeki güvenlik kameralarını gören şüpheliler ne yapacaklarını şaşırdı.
 
Güvenlik kameralarının görüş alanını fırın küreğiyle değiştiren hırsızlar, daha sonra kameraların kendilerini çekip çekmediğine baktı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hırsızlar daha sonra, kasadaki bin lirayı alıp kaçtı.

Sabah fırına geldiğinde hırsızlık olayını fark eden iş yeri sahibi Mehmet Ali Ekmekçi polisi aradı. Hırsızlık Büro Amirliği polisleri ise şüphelilerden Musa B.'nin kimliğini tespit etti. 

Adresi belirlenen Musa B. evinin yakınında yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli suçlamaları kabul etmedi. Polis ise zanlının ayakkabısıyla, olay anında giydiği ayakkabının aynı olduğunu tespit etti. Bunun üzerine zanlı suçunu itiraf etti. 

Polis diğer zanlı Bedri A.'yı da yakaladı. İki şahıs da işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bu haber toplam 944 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber