Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Firari ağabeyde yakalandı
20 Şubat 2017 / 10:44
Firari ağabeyde yakalandı
Adana'da ortaklarını öldüren kardeşlerden firari olan ağabey de yakalandı. Zanlılarının annesinin evi kundaklandı...
Adana'da kendilerini dolandırdığını ileri sürdükleri ortaklarını öldüren kardeşlerden firari olan ağabey de polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Güneşli Mahallesi'nde 01 DPP 54 plakalı otomobil sokakta uzun süre park halinde kalınca vatandaşlar şüphelendi. Otomobile yaklaşıp baktıklarında koltuklarında kan lekeleri olduğunu gören vatandaşlar, hemen polise haber verdi.
 
Olay yerine gelen ekipler, plakadan otomobilin sahibine ulaştı. Otomobilin sahibi aracı Gökhan Nas isimli bir arkadaşına verdiğini, uzun süredir onda olduğunu söyledi. Polis, hemen Nas'a ulaşmaya çalıştı. Nas'ın ailesiyle görüşen polis, şahsın dün akşam kardeş olan Mehmet Sait S. ve Halil S. ile birlikte çıktığını, bir daha eve dönmediğini öğrendi ve bu iki şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
 
 Yapılan çalışma sonucu Mehmet Sait S. yakalandı. Mehmet Sait S. polise Gökhan Nas ile birlikte ortak iş yaptıklarını ancak işe karşılık Gökhan Nas'ın iki seferde toplam 6 bin 80 lira para alıp ağabeyi ve kendisine 150'şer lira para verdiğini belirterek, "Son işte de parayı biz almaya çalışınca Gökhan buna karşı çıktı. İşi yaptığımız kişiye de gidince paranın alındığını öğrendik. 17 Şubat günü akşam Gökhan ile buluştuk. Otomobilde Gökhan'a işkence yapıp sonra da eski kum ocağı karşısına gömdük" dedi. Polis bunun üzerine verilen adreste yaptığı kazıda Gökhan Nas'ın cesedine ulaştı. Ceset, otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Polis firari olan ağabey Halil S.'yi yakalamak için de çalışma başlattı. Halil S. de dün akşam saatlerinde Yüreğir ilçesinde cinayet ekipleri tarafından yakalandı. Ağabey ve kardeşin emniyetteki sorgusu sürüyor.
 
ZANLILARIN ANNESİNİN EVİ KUNDAKLANDI
Mehmet Sait ve Halil S. kardeşlerin annesi Emine S. ve ağabeyi İbrahim S'nin merkez Yüreğir ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan iki katlı evlerine, gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen şahıs ya da şahıslarca pompalı tüfekle ateş açıldı.
 
Daha sonra camdan içeri molotofkokteyli atılarak kundaklanan evde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, polis evin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

 

Bu haber toplam 495 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber