Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Finansal Kaynaklar, Vizyon Oluştuktan Sonra Geliyor'
26 Mayıs 2015 / 09:07
'Finansal Kaynaklar, Vizyon Oluştuktan Sonra Geliyor'
Dünyanın en önemli bankacılık yazılımlarını üreten George Koukis, Adanalı genç işadamlarına, “Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. O nedenle dünyayı asla korkulacak, kaygı duyulacak bir yer olarak görmeyin.

Dünyanın en önemli bankacılık yazılımlarını üreten George Koukis, Adanalı genç işadamlarına, “Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. O nedenle dünyayı asla korkulacak, kaygı duyulacak bir yer olarak görmeyin. Zorluklar sizleri asla yıldırmasın. Başarının anahtarı, zorlukların üstesinden gelebilmeye yönelik çözümler üretmekten geçmektedir” tavsiyesinde bulundu. Koukis, finansal kaynakların, vizyon oluşumundan sonra geldiğine dikkat çekti.

TOBB Genç Girişimciler Adana İl İcra Kurulu tarafından, Çukurova Üniversitesi İşletme Kulübü ve Park Balcalı işbirliği ile Nöbetçi Kütüphane’de, “Etik Liderlik ve Düş Kurma Sanatı” konulu etkinlik düzenlendi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TOBB Genç Girişimciler Adana İl İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Baskın, George Koukis’in konuşmacı olarak katıldığı etkinliğin farklı bir konseptte, protokol anlayışından uzak, rahat bir atmosferde gerçekleştirilmesi bakımından bir ilk olduğunu vurguladı. Baskın, Koukis’in dünyada girişimcilik örnekleri arasında ilk sırada yer aldığını da vurgularken, böylesine ünlü bir ismi Adana’ya getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Etkinlikte konuşan George Koukis, yoksulluktan dünyanın en önemli şirketlerinden birisinin kurucusu olmaya uzanan yaşam öyküsünü ve başarıya ulaşmanın formüllerini anlattı. Vizyon oluşturulmasından sonra finansal kaynakların geldiğini anlatan Koukis, "Hayaller ve para arasındaki binlerce yıllık yarışta para her zaman sonradan gelmiştir. Bu nedenle kaynakların nasıl geleceği konusunda endişe etmemelisiniz. İlk girişimim olan Temenos’u küçük bir başlangıçtan, dünya lideri çok uluslu bir şirkete dönüştürürken sadece üç şeye sahiptim; Şirketime vereceğim isim, hayallerim ve bir de boş cebim. Hayallerinize inanırsanız, ihtiyacınız olan her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Girişimci olmaya karar verdiğinizde, hayallerinizi sevin ve hiçbir korkunun sizi yolunuzdan saptırmasına izin vermeyin. Korku ve korkudan kaynaklanan bütün duygulardan uzaklaşın ve hatta onların üzerine gidin. Unutmayın, nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. O nedenle dünyayı asla korkulacak, kaygı duyulacak bir yer olarak görmeyin. Zorluklar sizleri asla yıldırmasın. Girişimcilikte başarının anahtarı, kafanızda oluşan fikirleri takip etmekten ve bu yöndeki hedeflerinize ulaşırken karşılaşabileceğiniz zorlukların üstesinden gelebilmeye yönelik çözümler üretebilmenizden geçmektedir." diye konuştu.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Eğitim  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber