Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Figen Yüksekdağ Ceyhan'da Kadın Seçim Bürosu Açtı
23 Nisan 2015 / 09:52
Figen Yüksekdağ Ceyhan'da Kadın Seçim Bürosu Açtı
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Adana'nın Ceyhan ilçesinde partisinin kadın seçim bürosunun açılışını yaptı.

Hdp Eş Genel Başkanı Yüksekdağ: Ak Parti deCumhurbaşkanı da sorunlar çözülsün istemiyor (2)

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, seçim çalışmaları kapsamında geldiğiAdana'nın Ceyhan İlçesi'nde partisinin kadın seçim bürosunun açılışını yaptı.

Belediye Evleri Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yapan Yüksekdağ,Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Ak Parti hükümetinin zamanının geçtiğini veHDP'nin zamanının geldiğini söyledi. Bildikleri en iyi şeyin direnmek olduğunu belirten Yüksekdağ, "Tarihte direnenler mutlaka bir gün kazanır. İşte o gün bugündür. Biz direnmeyi bildiğimiz kadar barışı da, birleşmeyi ve birleştirmeyi de çok iyi biliriz. Biz şehitlerimize bağlılıkla ve şehitlerimize verdiğimiz sözle kazanmayı öğrendik" dedi.

Hükümetin ülkedeki herkesi birbirinden ayırdığını ve kutuplaştırdığını öne süren Yüksekdağ, "Halkların Demokratik Partisi büyük bir direniş davasının, ama aynı zamanda da büyük bir birleştirme hareketinin temsilcisidir. Kollarınızı geniş açın, artık hiç ummadığınız beklemediğiniz yerlerden, hiç ummadığınız kapılardan size güler yüzle bakıyor insanlar. Artık bizlerle, sizlerle birleşmek için yeni kapılar açıldı, yeni kollar açıldı. ve biz kucaklaşmaya, birleşmeye, kucaklaşarak kazanmaya en güçlü şekilde hazırlanmalıyız" ifadelerini kullandı.

BARAJLARI TARUMAR EDECEĞİZ

Bu seçim kampanyasında hangi partiye oy verdiğine kesinlikle bakmaksızın, her kapıyı çalacaklarını belirten Yüksekdağ, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Her karanlık evi ve odayı Halkların Demokratik Partisi'nin ışığıyla aydınlatacağız. ve bu zamana kadar karşımıza çıkardıkları bütün barajları tarumar edeceğiz. Halkların Demokratik partisi,Türkiye'nin yeni gücü ve yeni partisi olarak barajların, sınırların, sömürünün, haksızlığın, zorbalığın olmadığı; İşçinin, emeklinin, gençlerin, bütün üretenlerin yeni bir yaşama kavuştuğu yeni bir ülkeyi yaratacak ve bunu hep birlikte yürüyerek başaracağız."

Figen Yüksekdağ, konuşmasının ardından yanındaki kadınlarla birlikte seçim bürosunun açılış kurdelesini kesti.

Bu haber toplam 467 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber