Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Fethullah Gülen'in şifreli cümlesini çözdü
01 Temmuz 2014 / 08:24
Fethullah Gülen'in şifreli cümlesini çözdü
Hanefi Avcı kendisiyle ilgili Fethullah Gülen'in "Allah taksiratını affetsin" diyerek hakimlere tutuklanması için talimat verdiğini söyledi.

Devrimci Karargah ve OdaTV davaları sanığı eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, tutuklanmasıyla ilgili sürecin yazdığı kitabın ardından başladığını ve bizat Fethullah Gülen'in talimatıyla tutuklandığını öne sürdü.

Cemaatin tüm devlet sistemi içerisinde, güvenlik bürokrasisi içerisinde hesap edilemeyecek büyüklükte bir tahribat yarattığını ve bu tahribatın halen bitmiş olmadığını iddia eden Hanefi Avcı, paralel yapıya yönelik operasyonların da koordinasyonsuz olduğunu söyledi.

HAKİMLER TALİMATI ALDI VE TUTUKLADILAR

Hürriyet gazetesine konuşan Avcı, tutuklanmasının ardından Fethullah Gülen'in kendisi hakkındaki ‘Allah taksiratını affetsin’ sözleri için, "Hocanın o sözünü özel yetkili mahkemelerdeki ve diğer savcılıklardaki paralel yapı mensuplarına bir talimat olduğunu biliyorum. Yani diyor ki ‘Bu adam hakkında yapabildiğiniz her şeyi yapın’. Zaten olup biten de onu gösteriyor. Talimatı aldılar. Talimata uygun olarak benim hakkımda yapılacak her şeyi yaptılar." iddiasında bulundu. 

Kaynak: Hürriyet

Bu haber toplam 419 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber