Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Hüzeyfe FINDIK
Hüzeyfe FINDIK
Farklılığımız Zenginliğimizdir
Sosyal medya hesaplarımda farklı siyasi görüşten, farklı stk  gruplarından yada bireysel anlamda  farklı inanan, farklı yaşayan ve bu güne kadar  hiç tanışmadığım, hatta bir yerde karşılaşınca kendilerini tanımadığım pek çok insan var.
 
Yıllardır bu paydaşlarımın bütün bu farklılıklarını benim için bir zenginlik olarak görerek, onların düşünce ve yaşam biçimlerini tahkir edecek, öteleyecek yada  onları hedef gösterecek tek bir ifade kullanmadım ve hasabımdanda kimseye bu fırsatı vermedim.
 
Herkesin düşüncesi, inancı ve yaşam biçimi 
kendinedir.  Bundan dolayı Allah yada  mevcut kanunlar adına hiç kimseyi, hiçbir şekilde yargılamaya ve haklarında karar vermeye hiçbirimizin yetkisinin olmadığına her daim inanmışımdır.
 
Beni böyle kabul eden ve bu güne kadar sosyal medya  hesaplarım üzerinden paylaştıklarıma anlayış gösteren ve aramızdaki farklılığı zenginlik olarak görme duyarlılığını gösteren herkese teşekkürler.
Unutmayalım ki, sadece biz bize benzeriz ve  bizim birbirimize her zaman ihtiyacımız var. En önemliside bizim için yaşayacak başka bir Türkiye'de yok.
Bu yazı toplam 23140 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber