Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Ezikliğimizi attık'
27 Haziran 2014 / 13:05
'Ezikliğimizi attık'
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, “Eski dönemlerdeki ezikliği attık.

Tüm branşlarda Avrupalı sporcuların gerisinde kalmıyoruz” dedi. Hadi, 7-11 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona gerçekleştirilen Uluslararası Açık Turnuvada, güçlü rakiplerini yenmeyi başaran, finalde de Almanya’yı 3-1 yenerek çiftlerde şampiyon olan Talha Yiğenler ile Zihni Batuhan Şahin ve çift bayanlarda üçüncü olan İpek Karahan ile Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli sporcu Talha Yiğenlerin babası Adil Yiğenler ile antrenörleri Sunay Atakan’ı makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Adana’nın son yıllarda çağdaş tesislere kavuştuğunu, ayrıca tüm branşlarda ulusal ve uluslararası arenada başarılı sonuçlar aldığına dikkati çeken Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Masa tenisinde uluslararası alanda dev rakiplere karşı altın madalya kazanarak hem kentimizin hem de ülkemizin bayrağını göndere çektiren ve İstiklal Marşı’mızı dinleten sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bu başarılar bizi mutlu ediyor. Eski dönemlerdeki ezikliğimizi attık. Tüm branşlarda Avrupa sporcuların gerisinde kalmıyoruz.

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Oyunları’nda da Türk sporcuların kazandığı madalya sayasında da artışlar bizlerin doğru yolda olduğunu kanıtlıyor. Avrupa’da masa tenisinde sesimizi duyuran sporcuları, antrenörlerini ve velilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler ile antrenör Sunay Atakan, Talha Yiğenler ile Zihni Batuhan Şahin’in İspanya’da ki başarısından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın kutlama mesajı yayınladığını, bu davranışın kendilerini duygulandırdığını söylediler.

Ziyarette konuşan Yiğenler ile Atakan, kendilerine her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ettiler, sporcularından daha önemli başarılar beklediklerini belirterek, “Aynı sporcular 13-17 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde de şampiyon olarak altın madalya kazanmışlardı. Hedefimiz, çok genç olan sporcuların milli takımların değişmez oyuncu olmaları ve 2016 Brezilya, 2020 Tokyo Olimpiyatlar Oyunları’na katılmalarını sağlamaktır” diye konuştular. 

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber